Edunvalvonta

Kohti tulevaisuutta

Savitaipaleen vanhusneuvostossa toimii puheenjohtajana Liisa Kilpi ja varamiehenä Jussi Siltamaa

Olemme myös aktiivisesti mukan erilaisissa ikäihmistoiminoissa.

Puheenjohtajamme Liisa Kilpi edustaa meitä Etelä-Karjalan Kansallinen Senioripiiri ry hallituksessa.

Jäsenyytesi on meille, koko liitolle, tärkeä. Vaikka et itse osallistuisi aktiivisesti edunvalvontatyöskentelyyn, jäsenenyytesi kasvattaa joukkoamme ja sen myötä painoarvoamme, kun pyrimme vaikuttamaan meitä kaikkia koskeviin asioihin.

Valtakunnallisesti
Kattojärjestömme Kansallinen senioriliitto ry valvoo jäsentensä taloudellisia ja sosiaalisia etuja valtakunnallisella tasolla. Se pyrkii tukemaan eläkeläisten ja ikäihmisten yhteiskunnallista osallistumista tasavertaisina toimijoina muiden väestöryhmien kanssa.

Senioriliitto on neljänneksi suurin kuudesta eläkeläisjärjestöstä, jotka ovat perustaneet yhteistoimintaelimekseen edunvalvonnassa Eläkeläisliittojen etujärjestö EETU ry:n.